Skladiščenje tovora po vaši meri

Skladiščenje tovora pred vremenskimi vplivi, kot so sonce, dež, sneg in veter. Skladiščenje je prava rešitev, saj za tovor ves čas skladiščenja skrbi izkušena ekipa. Njena naloga je, da ob vsakem prevzemu preveri, v kakšnem stanju je prišel tovor in ali ima vso ustrezno dokumentacijo in označevanje. Šele nato s pomočjo viličarja prične z raztovarjanjem. Ves skladiščen tovor je ustrezno označen, kar nam zagotavlja dober nadzor in natančno spremljanje zaloge.

skladiščenje

Naše trenutno skladišče zagotavlja največjo kapaciteto 1000 euro palet z dimenzijami 120 cm x 80 cm. Skladiščenje tovora je zavarovano pred krajami in ni izpostavljeno vremenskim vplivom. Velikokrat se zgodi, da tovorna vozila blaga po poti ne morejo natovarjati po željah stranke, kar lahko vodi tudi v zavrnitev razklada. V izogib tem situacijam nudimo tudi opcijo pretovarjanja vaših kamionov z viličarjem in pa vmesno skladiščenje.

Ni važno, ali smo vam ga dostavili mi ali pa je bil vaš tovor dostavljen s pomočjo drugega podjetja, vaš tovor lahko hranite v naših prostorih, kolikor dolgo želite. V primeru, da je vaš tovor odporen na vremenske razmere, pa vam lahko ponudimo tudi zunanje shranjevanje, za katerega imamo na voljo ustrezno pripravljen prostor poleg skladišča.

Skladiščenje zunaj omogoča odlično in cenovno ugodno shranjevanje tovora, ki je označen kot vremensko odporen in omogoča zunanjo hranjenje. Prav tako pa pride prav v primeru, če zaradi velikosti vaše pošiljke ne moremo zagotoviti notranjega skladiščenja.

Naše skladišče se nahaja v Sloveniji, na skrbno izbrani strateški lokaciji v bližini Luka Koper in Trst. V primeru, da je vaš tovor morda že v našem zunanjem skladišču in bi ga radi premaknili v notranje skladišče, nas nemudoma kontaktirajte in z veseljem bomo pomagali. Skladiščenje notri ima nekatere dodatne stroške, kot so stroški osebja, opreme in stroški skladiščenja. Pri zunanjem skladiščenju so nižji stroški, saj se zaračuna samo strošek shranjevanja.