Raztegljiva folija je idealna za zavijanje predmetov in pakiranje

Skoraj vsako podjetje potrebuje pakirni material, od folij do selotejpov in drugih materialov, zato tukaj poiščite izdelke za vas za pakiranje ter zavijanje. Dobite lahko raztegljive folije za velike in nerodne predmete, tudi za velike obremenitve. Ponudba vključuje prozorno raztegljivo folijo, idealno za prodajo na drobno, skladiščenje, transport in zavijanje. Plastično folijo lahko uporabite kot raztegljivo folijo za pohištvo za zaščito občutljivih predmetov med selitvijo. Ko gre za pakiranje in zavijanje, imate veliko možnosti in ena najbolj obetavnih je raztegljiva folija. Profesionalna, cenovno ugodna in učinkovita raztegljiva folija ščiti izdelke vseh oblik in velikosti med pošiljanjem ali skladiščenjem.

folija

Ponujajo več vrst raztegljivih folij za različne namene. To so lahko ročna raztegljiva folija, raztegljiva folija s podaljšanim jedrom in strojna raztegljiva folija. Na voljo so tudi posebne folije. Da bi se odločili, kako najbolje uporabiti raztegljivo folijo za vse vaše potrebe po pakiranju in zavijanju, je pomembno razumeti osnove vrst in elementov folije, zahteve glede postopka in možne uporabe. Stretch folija je plastična folija, izdelana iz linearnega polietilena nizke gostote, ki se uporablja za pritrjevanje, povezovanje in stabilizacijo izdelkov. Med nanosom se folija vleče in razteza okoli izdelkov, da se ustvari tesno pritrjena obremenitev. Stretch folija je na voljo v različnih širinah, debelinah in barvah za različne namene.

Zaradi tesnega, skladnega videza raztegljive folije jo pogosto zamenjujejo s toplotno skrčljivo folijo. Vendar pa so razlike precejšnje. Termoskrčljiva folija zahteva vir toplote, redko se uporablja pri zavijanju palet in ni vodotesna. Ime stretch folija izhaja iz lastnosti filma. Nekateri filmi se lahko med nanašanjem raztegnejo do 300 %. Raztegljiva folija ima številne prednosti, vključno z odpornostjo proti koroziji in predrtju, poenostavljenim zadrževanjem tovora in različnimi vrstami opreme, ki ustrezajo vsaki potrebi. Interni stroj za raztegljivo folijo bo vzdrževal enakomerno in dosledno stopnjo raztezanja med nanašanjem folije. Še posebej so zanimive nano folije, narejene z novo tehnologijo, ki so tanjše in zato cenejše ter okolju manj škodljive.