Zamenjava upravnika z upravnikom SPL

Ste že dalj časa nezadovoljni z delom vašega upravnika stavbe in nikakor ne morete vzpostaviti tistega zaupanja, ki bi moglo biti med vam in upravnikom. Ste celo razmišljali o zamenjavi? Sprva se je potrebno zavedati, da mora zamenjava upravnika biti dobo premišljena in načrtno sprejeta odločitev. Hkrati pa se morate zavedati, da je zamenjava upravnika, s katerim niste zadovoljni, vaša naložba v premoženje. Zanesljivega partnerja za upravljanje vaše nepremičnine lahko najdete v podjetju SPL, https://www.spl.si/. Tam se zavedajo, kako pomembna je vzpostavitev zaupanja in pristnih odnosov med lastniki, uporabniki in upravniki nepremičnin.

Zamenjava upravnika pa je lahko zahtevna in tvegana odločitev. Zato vam podajamo par iztočnic, ki vam podajajo odgovor na vprašanje o čem je potrebno razmisliti, preden se zamenjava partnerja realizira. Predvsem gre za odgovore kakšen je pravi upravnik. Pravi upravnik zagotavlja transparentno poslovanje, skrbi za redno vzdrževanje in varnost vaše nepremičnine, ima dolgoletne izkušnje in izobražen, strokoven kader, nudi asistenco 24ur/dan ter je pripravljen prisluhniti lastnikom nepremičnin in delovati v interesu z njimi.

Sedaj ste zagotovo dobili odgovor ali je zamenjava upravnika pri vas potrebna. Če vaš upravnik ne razpolaga z zgoraj zapisanimi lastnostmi potem je čas za zamenjavo upravnika. In če si želite pravega upravnika, potem izberite SPL podjetje. Gre za vodilno slovensko nepremičninsko družbo, ki se lahko pohvali z več kot 50-letno tradicijo v vzdrževanju, obnovi, in upravljanju večstanovanjskih stavb, poslovnih stavb, sosesk, itd. S SPL podjetjem bodo storitve kakovostno opravljene, po konkurenčni ceni. Hkrati pa vam zagotavljajo transparent poslovanja, redno plačevanje dobaviteljem, osebni pristop in korekten odnos.

Zamenjava upravnika z upravnikom SPL bo tako za vas najenostavnejša in najkakovostnejša izbira. Zagotovili vam bodo strokovno, profesionalno, kakovostno in pregledno upravljanje in vzdrževanje nepremičnin. S tem pa vam jamčijo precejšne prihranke pri stroških vzdrževanja vaše nepremičnine. Hkrati se v SPL trudijo redno nadgrajevati in izpopolnjevati svoje ponudbe in delo ter s tem zagotavljati transparentno poslovanje.

V kolikor vas zanima več o njihovi ponudbi,  jim lahko na njihovi spletni strani pošljete povpraševanje, na katerega vam bodo z veseljem odgovorili v čim krajšem času.