Vremenska napoved

vremenska napovedVremenska napoved je stran na kateri si lahko pogledate vremensko napoved za naslednjih nekaj dni. Več podrobnih informacij najdete na www.vremenska-napoved.si. Vremenska napoved vam pove vse, kar je treba vedeti o vremenu v določenem kraju. Na stran imate tudi opise krajev in vremensko napoved za več dni v naprej. Vremenska napoved je napisana tudi za 10 dni naprej. Na strani najdete vremenske napovedi za naslednje kraje: Novo mesto, Bohinj, Kranj, Slovenj Gradec, Ljubljana, Murska sobota, Celje, Maribor in Koper. To so večja mesta, kjer se meri temperatura in zato je lahko narejena tudi vremenska napoved.

Imajo pa tudi napoved po pokrajinah. Te prekrivajo celo Slovenijo. Na tej spletni strani izberete pokrajino, nato pa vam prikaže mesta, ki se nahajajo v tej pokrajini. Ko mesto izberete vam prikaže vremensko napoved za izbrano mesto. Na spletni strani za vremensko napoved je tudi stran, ki opozarja na vremenska opozorila ogroženosti Slovenije, tako imate malo večjo možnost, da veste kdaj bo toča ali kakšna druga naravna nesreča. Spletna stran prikazuje tudi, kje obstaja verjetnost udara strel po Sloveniji. Vremenska napoved poleg napovedi v besedi uporablja tudi vremenske slike, ki povedo kakšno bo vreme po celi Sloveniji. Lahko pa ugotovite tudi kakšni so vetrovi na desetih metrih nadmorske višine in kakšni na tisoč petsto metri nadmorske višine.

Največja prednost te spletne strani pa je to, da ima kamere, ki prikazujejo vreme na določenih delih Slovenije. Kamere so posodobljene vsako minuto, tako da lahko gledate natančno kakšno je vreme v Sloveniji. Na strani pa lahko izveste tudi določene druge zanimivosti o vremenu v Sloveniji, kot so na primer vlažnost zraka, pritisk v zraku in moč vetra. Vremenska napoved na tej strani je kar natančna, saj se podatki črpajo iz več natančnih strani.