Prešite odeje-popluni

PopluniSpletna trgovina Meblo Jogi ponuja široko in pestro izbiro prešitih odej, oziroma po hrvaško so to popluni. Popluni so vam na voljo v velikem številu in v različnih barvah, z vzorci ali brez. Če si želite kvalitetnega spanja, sploh pozimi, da vas ne bi zeblo in se nebi zbujali ponoči, so prešite odeje oziroma popluni odlična rešitev za vas. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki preprečujejo, da bi se na vaših odejah zbirale kakršnekoli pršice, bakterije ali virusi. Spanje s prešitimi odejami, ki jih ponuja spletna trgovina Meblo Jogi, nudi zdrav, udoben in prijeten način spanja. Takšno mirno in pomirjujoče spanje si želimo vsi, sedaj pa ga je mogoče tudi imeti! S prešitimi odejami boste spali brez zbujanja sredi noči ali premetavanja po postelji.

Na izbiro so vam prešite odeje oziroma popluni različnih barv kot so bela, siva, nežne pastelne in kremne barve. Na voljo so vam tudi pršite odeje z vzorci in potiskom. Vzorci so cvetlični, okrogli, spiralasti in kockasti. Naročite jih lahko preko njihove spletne strani. Dostava je popolnoma brezplačna, večina izdelkov je znižanih, pri nekaterih izdelkih pa dobite še dodaten popust.

Spletna trgovina Meblo Jogi deluje že od leta 1962 in ne nudi samo prešitih odej, temveč tudi ležišča, vzglavnike, perjanice, jogije, prevleke za jogije ter letvice za posteljo. Za kakršnekoli informacije ali vprašanja lahko pokličete na njihovo brezplačno telefonsko številko. Na spletni strani vam je dana možnost zbiranja razpona cen, tako da si lahko zlahka poiščete izdelek, ki vam cenovno ustreza. Popluni so vam na voljo v več vrstah: lahko so poletni popluni, srednje topli popluni, zelo topli zimski popluni in dvojni popluni za vsak letni čas.

Za več informacij in ogled široke izbire vzmetnic, prevlek za vzmetnice, letvic za posteljo, prešitih odej ali poplunov in vzglavnikov si poglejte spletno stran podjetja Meblo Jogi: meblo-jogi.eu ali pa pokličite na njihovo prezplačno telefonsko številko.