Odvoz vozila za razgradnjo

Potrebujete odvoz vašega uničenega vozila? Potem vam lahko pomaga spletna stran odvoz-vozil.si, kjer vam nudijo odvoz vozila na razgradnjo.

 Odvoz vozila na razgradnjo lahko pokličete, če imate uničeno ali odsluženo vozilo na katerem se že nekaj časa nabirata le prah in rja, vam vozilo brezplačno prevzamejo in ga odpeljejo na kontrolirano uničenje. Naredite prav lepo in prijazno ekološko gesto, saj tako pokažete da vam je mar za okolje in pomagate, da okolje ostane čisto.

odvoz-vozila.na-razgradnjoGlavni razlogi zakaj nas morali poklicati so:

  • ves postopek od prevzema avtomobila, uničenja in reciklaže je popolnoma brezplačen in s tem nimate nikakršnih stroškov.
  • z vsakim recikliranim avtomobilom vas nagradijo z denarno nagrado 10 evrov, poleg tega pa prispevajo dodatnih 10 evrov okoljevarstvenem društvu.
  • potreben je le en telefonski klic, za ose ostalo pa je poskrbljeno z njihove strani. Prevzem in odvoz vozila je na njihovi skrbi in to uredijo oni v najkrajšem možnem času oziroma, če je vnaprej dogovorjen termin.

Odvoz vozila na razgradnjo je tako enostaven, saj oni uredijo vse potrebe dokumente, imajo vsa potrebna dovoljenja, odzovejo se v najkrajšem možnem času ter imajo lasten prevoz, vas pa nagradijo za ekološko gesto. Prevzem in odvoz vozil je možen po vsej Sloveniji in reciklaža je opravljena na strokoven način.

Sodelujejo z organizacijo Pomagamo očistiti Slovenijo. Na njihovi spletni strani za odvoz vozila na razgradnjo lahko že takoj izpolnite prijavnico za hitro oddajo vozila. Možno je tudi označiti možnost, kdaj naj pridejo po vaše vozilo, torej dopoldne ali popoldne.

Odvoz vozila na razgradnjo je pametna odločitev, nikar ne pustite svojega avtomobila, ki je že odslužil svoje v naravi. Bodite prijazni do narave in si priskrbite odvoz vozila na razgradnjo, ki je popolnoma brezplačen in za vse je poskrbljeno z njihove strani, tako da vam ni treba prav nič skrbeti. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran odvoz-vozil.si.