Mobilna dvigala delujejo brezhibno, mehko in natančno

Mobilna dvigala so manjša priročna dvigala za dvigovanje težkih predmetov in prevažanje le-teh naokoli. Tako dvigalo na ilirik.si lahko naročite in ga imate v vaši proizvodnji. Mobilna dvigala so lahko ročna, da jih manipulirate s pomočjo ročice ter potiskanja motorja. So pa lahko tudi povsem električna, zato jih lahko manipulirate in premikate s pomočjo daljinca oziroma gumbov na dvigalu. Imajo možnosti dvigovanja od 100 kg do dveh ton, tako da boste z njimi lahko dvignili kakršen koli težak tovor kar sami brez pomoči.

 mobilna dvigala

Tovrstna mobilna dvigala so izjemno kvalitetna ter majhna, zato jih imate lahko v vseh skladiščih, proizvodnih halah ali delavnicah. Dobro je najprej premeriti dimenzije vašega prostora in jih primerjati z dimenzijami dvigala, ki so navedena na spletni strani v specifikaciji. Ročna mobilna dvigala so izjemno učinkovita, močna in fleksibilna ter ekonomična rešitev za manipulacijo težkega tovora od 200 kg do ene tone.

Ima mehansko ali hidravlično vrtljivo roko. To lahko iztegnete na dva načina. Na razpolago je več modelov. To dvigalo je natančno in dviguje nežno ter mehko. Ni ga treba dodatno pritrjevati, ker ima kontra utež zadaj in je takoj uporabno. Električna mobilna dvigala pa omogočajo popolno avtonomijo. Operater, ki dela z njim pa je pri delu povsem varen. Teleskopski izteg roke je možen preko hidravličnega sistema. Ta dvigala so povsem motorizirana in se po prostoru samostojno premikajo s pomočjo vodenja.

Ta dvigala so do milimetra natančna pri mehkem dvigovanju in spuščanju tovora, zato je tovor izjemno varen in se nikoli ne bo poškodoval. Lahko dvigne od 100 kg pa vse do dve toni. Kar se tiče vzdrževanja pa je povsem minimalno in je to dvigalo zaradi tega izjemno poceni. Splača se, da vam olajša delo in pohitri proizvodnjo oziroma vaše delo. Pri delu z velikimi in težkimi kosi vam bo res olajšal delo ter varno prepeljal vsako zadevo posebej na želeno mesto.