Ekološka ležišča

Podjetje In Dekor nam ponuja edina lateks ležišča v Sloveniji, ki so izdelana iz ekoloških materialov po najvišjih načelih odgovornosti do družbe in okolja. Vsebujejo le skrbno izbrane materiale, postopki obdelav pa so brez škodljivih kemikalij. Tako nam v spletni trgovini zelena trgovina zagotavljajo zdrava in varna ležišča, ki so zelo prijazna za uporabnika.

Material ki se uporablja je 100% naravni lateks prevleka pa sestoji iz ekološkega bombaža pod blagovno znamko Naturna. Obstajajo različni tipi in trdote ležišča, ki nam zagotavljajo 100% razbremenitev hrbtenice in podporo telesa ne glede na to kako spimo in so primerni za vsak tip postave. Za vsakega navdušenca nad spanjem lateks ležišča ponujajo visoko mero udobja. Pri njih upoštevajo načela Fair Trade-a, poslujejo brez posrednikov in imajo pravično oblikovane cene. To jim omogoča, da so lateks ležišča pri njih zelo ugodna in se dobijo po dostopnih cenah za vsakogar. Odlična ležišča tako dobite že za 350€ kar je glede na njihovo kvaliteto seveda malo, saj stanejo tudi po več kot 500 evrov.

ležišča

Znano je da tretjino življenja preživimo oziroma preležimo v posteljah, zato je tudi ta ”pripomoček” za spanje zelo pomemben za našo kvaliteto spanca in posledično zdravje. Da je naš spanec kvaliteten pa rabimo zelo udobno ležišče, ki se prilega nam in našemu telesu. Če pa se dobro naspimo se tudi čez dan bolje počutimo, tako da spanja ne smemo zanemariti.

Ste se vprašali zakaj so ležišča ekološkega lateksa dobri za nas? Nudijo nam popolno ergonomsko podporo telesa, imajo 100% naravno anti alergijsko zaščito, ne vsebujejo škodljivih kemikalij kot so pesticidi, formaldehid, toksini, herbecidi, so udobni, zdravi ter zračni.

Prednosti nakupa ekološkega lateks ležišča je ogromno. Prva prednost je da so izdelana pri nas v Sloveniji, ne obremenjujejo našega že tako načetega okolja, so izdelana po načelih pravične trgovine, z nakupom enega ležišča se v Sloveniji posadi 5 dreves in na vsakih 50 prodanih ležišč zaščitimo 1 hektar deževnega gozda.