Ključavničarstvo Kovinc

Ključavnicarstvo KovincPodjetje Kovinc je podjetje, ki se ukvarja z obdelavo in prodajo kovin že petintrideset let. Podjetje je odlično organizirano, hitro, strokovno in prilagodljivo in zaradi teh lastnosti je postalo eno izmed vodilnih podjetij na področju obdelave kovin v Sloveniji in drugod po Evropi. Podjetje Kovinc sodeluje z kar sedmimi partnerji iz različnih držav in imajo štiri certifikate, ki potrjujejo odličnost na tehničnem in poslovnem področju. Podjetje Kovinc sestavlja štirideset članska skupina zaposlenih, ki skrbijo za kvaliteto in funkcionalnost kovinskih izdelkov in konstrukcij. Še eno področje poleg kovinskih konstrukcij, s katerim se ukvarja podjetje je ključavničarstvo Kovinc.

Podjetje Kovnic ima tri osnovna področja na katerih so specializirani. Ta tri področja so kovinska in notranja oprema, lahko in srednje težke konstrukcije iz kovin ter izdelki za grafično podobo objektov. Storitve, ki jih nudi ključavničarstvo Kovinc so varjenje z robotom, ročno varjenje, razrez pločevine z laserjem, razrez cevi z laserjem, krivljenje cevi s trnom, montaža, konstruiranje, obdelava površin, krivljenje profilov in cevi, krivljenje in razrez pločevine in prebijanje pločevine.

Izdelki, ki jih ponuja ključavničarstvo Kovinc so izdelki in konstrukcije iz kovin, izdelki iz pločevine, reklamne table, oprema iz kovine, postaje za avtobuse in oprema iz kovine za železnice.

Stroji, ki jih ključavničarstvo Kovnic uporablja pri izdelavi kovinskih izdelkov za kakovostnih ter priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev. Njihovo delo je hitro in natančno ter zagotavlja njihovim strankam garancijo in kakovost konstrukcij, montaže in ostalih kovinskih izdelkov.  Ključavničarstvo Kovinc je izjemno dobro organizirano podjetje, saj ima vedno na zalogi vedno vsaj sto ton kovinskih cevi in profilov, dovolj velike objekte, delavnice in poslovne prostore za izvajanje ter opravljanje njihovega dela in vedno je na voljo štirideset članska ekipa zaposlenih, katera skrbi in preverja kakovost izdelkov.