Brezplačna dostava plina na dom

Dostava plina na dom je postala že kar nuja. Ni vam treba nikamor, kakovostna jeklenka s poceni in dobrim plinom se pripelje kar  do vas. Veliko je na izbiro plinov, vendar je zelo redka brezplačna dostava plina, običajno se to zaračuna vsaj z  dvema evroma na jeklenko, kar sčasoma znese kar dosti. Brezplačna dostava plina na dom je zato zelo dobrodošla, saj pride prav vsak evro, če pa dobite pri tem še zelo kakovosten in močan plin brez primesi, še toliko bolje.

dostava plina

Ali ste opazili, da niso vse jeklenke s plinom enako kakovostne? To pomeni, da vam nekatere zdržijo bistveno dlje časa, kot druge in da je ogenj močnejšim, prej zavre ista posoda kot pri drugih jeklenkah? To pomeni, da je v jeklenkah kakovost plina zelo različna, nekateri vsebujejo smeti in primesi, sploh kakšne stare jeklenke so problematične. Kakovostna dostava plina v novejših jeklenkah z dobrim plinom pa je INA plin, hrvaška kakovosti, ki jo težko najdete pri nas.

Dostava plina zelenih jeklenk ni brezplačna, ina jeklenk pa je, kar je bistvena razlika, oba plina pa sta med najbolj kakovostnimi na trgu, bistveno boljši od sivih jeklenk in rumenih ter oranžnih, pa nekje malo bolje id modrih.  Jeklenke seveda najamete in jih vračate nazaj, ko so porabljene, tako dejansko plačujete samo plin brez jeklenk, kar je še ceneje.

Dostava plina na dom ni povsod enaka, pozanimajte se pri ina dostavi, kam lahko to jeklenko dostavijo, saj žal ne gre čisto povsod, kar pa bo v prihodnosti dejansko tudi mogoče, kot to do sedaj velja za zelene in rumene jeklenke. Sploh je dostava na dom super za starejše državljane, kajti fantje in dekleta lahko tudi priklopijo jeklenko, če starejša oseba tega ne zmore lai ne želi. No tudi mladim pride v poštev ta storitev, če nimajo orodja ali znanja kakovostno priklopiti jeklenko.