Dodatno zdravstveno zavarovanje – Zmanjšajte stroške

Dodatno zdravstveno zavarovanje vam lahko olajša finančne težave v primeru nesreče. Oglejte si ugodnosti dodatnega zdravstvenega zavarovanja na spletni strani podjetja  e-zavarovanje. Samo zavarovanje bo začelo delovati ob polnoči, na tisti dan, ko je podjetje sprejelo vašo pravilno izpolnjeno dokumentacijo.

Po želji bo dodatno zdravstveno zavarovanje začelo delovati na tisti dan, katerega ste si vi osebno izbrali. Podjetje vam bo na prvi delovni dan poslalo vso potrebno dokumentacijo, ki jo je potrebno izpolniti za uveljavljanje samega zavarovanja.

Dodatno zdravstveno zavarovanje

Po izpolnitvi dokumentacije oziroma pogodbe za dodatno zdravstveno zavarovanje, jo pošljete v priloženi kuverti na podjetje, ki ste si ga izbrali za izvajanje oziroma uveljavljanje zavarovanja. V primeru kakršnega koli vprašanja ali pa težave pri izpolnitvi pogodbe, so vam na voljo za pomoč na telefonski številki, ki jo najdete na njihovi spletni stani.

Z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanja in vam pomagali pri izpolnjevanju same dokumentacije. Lahko jim  pošljete vprašane preko elektronske pošte, ki je tudi zabeležena na spletni strani.

V primeru, da obiščete zdravnika v prvih 10 dnevih po sklenitvi zdravstvenega zavarovanja in vam v znesku plačila ni upoštevano dodatno zdravstveno zavarovanje, je vaša dolžnost , da račun shranite in ga nato pošljete na podjejte, ki izvaja vaše dodatno zavarovanje.

Po prvem plačilu, ki se v 99% primerih plača preko položnice tudi, če ste izbrali katero koli drugo obliko plačila, bo vaš strošek, ki ste ga morali sami plačati za zdravstvene storitve povrnjen. Znesek povrnjenega plačila bo v skladu s premijo zavarovanja, ki se nanaša na vrsto zdravstvenega zavarovanja, ki ste si ga izbrali.

Doplačilo je izvedeno samo v primeru, da za uporabnika med sklenitvijo dodatnega zavarovanja ni nobene čakalne dobe. V skladu z zakonodajo mora vsaka zavarovalnica preveriti ali je potrebno uporabniku določiti čakalno dobo. Čakalna doba za dodatno zdravstveno zavarovanje je 3 mesece. V tem času uporabnik nima pokritih zdravstvenih stroškov in uporabniku se znesek stroškov ne povrne tudi, če je plačal premi zavarovanje.