Ustanovitev podjetja d.o.o.

Na trgu je vse več novih podjetij in nove konkurence. Podjetniki ustanavljajo nova podjetja, saj v tem vidijo možnost zaslužka in predora na večji trg. Vsak podjetnik ve, kakšna je konkurenca, ko vstopa na trg. nekateri si upajo tvegati, nekateri pa raje igrajo varno. Vsaka ideja še ni podjetniška ideja. Iskati moramo inovativne rešitve in stvari, ki jih ljudje želijo ter potrebujejo za pogoj, da kot novi podjetniki na trgu uspemo. Podjetniki morajo biti kot osebe ambiciozni, pogumni, inovativni, kreativni in morajo znati upravljati z denarjem. Ustanovitev podjetja je ponavadi dokaj zapleten postopek. Podjetje in ime podjetja je treba registrirati v register, potrebno je imeti začetni kapital, poslovni objekt, delavce, transakcijski račun podjetja in še mnoge ostale stvari. Ampak tukaj vam na pomoč priskoči Firmica, ki jo najdete na spletni strani www.firmica.si.

ustanovitev podjetja

Spletna stran vam ponuja mnogo storitev v zvezi s podjetji in podjetništvom. Ena izmed njihovih storitev je tudi ustanovitev podjetja. Postopek za ustanovitev podjetja pri njih je zelo enostaven in hiter. Vse kar potrebujete narediti je, da obiščete njihovo spletno stran na www.firmica.si in tam izpolnite obrazec. Oni vam v kratkem času pošljejo ponudbo in potem sledi podpis pogodbe pri notarju. Praktično bo vse, kar boste naredili samo obisk pri notarju in podpis, za vse ostalo pa bo poskrbela Firmica.

Ustanovitev podjetja poteka tako, da boste na začetku morali v podjetje vložiti začetni kapital. Ta denar boste zapravili za nakup izdelkov, pohištva in pripomočkov v vašem podjetju. Torej je začetni kapital vložen v razvoj podjetja. Ta vložek denarja znaša 7.500 evrov. Ustanovitev podjetja lahko izvedete tudi na osnovi stvarnega vložka, pri katere pa je proces malo bolj zapleten. Najboljša možnost je, da podjetje ustanovite s kombinacijo osnovnega kapitala in stvarnega vložka. Če si želite prebrati več informacij za ustanovitev podjetja obiščite spletno stran www.firmica.si.