Poslovna darila: majhna pozornost za velik nasmeh

Poslovna darila negujejo odnose ter medsebojno sodelovanje z našimi partnerji. So del poslovnega bontona, zato si jih izmenjujemo ob praznikih, pomembnih obletnicah in osebnih uspehih. Pomembna so tudi takrat, kadar želimo izboljšati prepoznavnost blagovne znamke. Darila pozitivno vplivajo na poslovno uspešnost, zato morajo biti kakovostna in izvirna. V današnjem članku boste izvedeli na kaj morate biti pozorni pri izbiri, katera so najbolj unikatna poslovna darila 2023 in kje jih kupiti.

Z izvirnimi darili boste razveselili stare stranke in naredili pozitiven vtis na nove poslovne partnerje. Z drobno pozornostjo jim boste izkazali vašo zahvalo za zaupanje in jim sporočili, da vam je v veselje sodelovati z njimi. Ne odlašajte in čim prej poiščite popolno darilo.

poslovna darila

Oblikovanje promocijskega materiala

Celostna grafična podoba nam daje prepoznavnost in lastno identiteto. Je celotna vizualna podoba podjetja, kamor spadajo logotip, tipografija, spletna stran, slogan, vizitka, žig, dokumenti, podpis ter marketinški in drugi elementi. Pomemben del celostne grafične podobe so tudi promocijski materiali in poslovna darila. Oblikovanje le teh se začne z izbiro barv, okrasimo pa jih tudi z logotipom podjetja, posvetili, reklamnim sporočilom, zahvalo ali motivacijsko mislijo. V primeru, da niste strokovnjak na tem področju ali pa enostavno nimate časa za te stvari, vam bodo pri zasnovi, izbiri in oblikovanju pomagali strokovnjaki.

Kakšna poslovna darila izbrati?

Izbor darila je seveda odvisen od vašega namena. Lahko poklonite čisto majhno, tradicionalno pozornost ali pa se odločite za nekaj prefinjenega, prestižnega in inovativnega. V vsakem primeru je najpomembnejše, da izberete darilo, ki bo prineslo zadovoljstvo vam in tistemu, ki ga bo prejel. Pisala, majice, dežniki, vrečke, brisače in drugi klasični izdelki so odlična izbira, kljub temu pa obstaja kar nekaj unikatnih daril, s katerimi boste resnično navdušili vaše partnerje:

1. Personalizirana poslovna darila
Personalizirano darilo izberite takrat, ko se želite za nekoga posebej potruditi. Spoznajte želje in pričakovanja vaših obdarovancev in jim pokažite kako zelo cenite sodelovanje z njimi. Darilo z osebno noto je primerno za vsakogar, komur želite nameniti edinstveno darilo. Izkazali jim boste spoštovanje in hvaležnost, zato se jim boste za vedno vtisnili v spomin.

2. Ekološka darila
Izstopite iz povprečja in partnerjem predstavite vašo trajnostno naravnanost. S pravilno izbiro darila boste poskrbeli, da si vas bodo stranke zapomnile v pozitivni luči. Dokazali boste, da vas ne zanima le dobiček, temveč tudi prihodnost. Eko poslovna darila bodo veliko povedala o vašem odnosu do okolja in narave. Darila narejena iz ekoloških materialov bodo navdušila še tako zahtevne partnerje. Podarite USB ključek iz lesa, rokovnik iz recikliranega papirja, brezžični polnilec iz slame, veganski set za nego telesa, lesena sončna očala ali stojalo iz bambusa.

3. Slovenska darila
Podprite lokalne proizvajalce in tujim partnerjem predstavite Slovenijo na izviren način. Sladkosnedom lahko podarite čokolado, med, marmelado ali suho sadje, na voljo pa so tudi izdelki kot so čaji, olja, semena, kis, žgane pijače, peciva in druge dobrote. Kulinarično obarvano darilo ne bo navdušilo le tujih partnerjev, s tradicionalnostjo in domačnostjo bodo zadovoljne tudi brbončice slovenskih gurmanov.

Pri katerem ponudniku kupiti darila?

Poiščite podjetje, ki vam bo pomagalo pri celotnem postopku, torej od ideje do izvedbe. Pravi profesionalci bodo poleg glavnih stvari poskrbeli tudi za okrasno zavijanje, skladiščenje in distribucijo. Skupaj boste izbrali unikatna in kakovostna poslovna darila, ki bodo ustrezala celostni grafični podobi. Vaše želje glede daril bodo v celoti izpolnjene ali pa celo presežene. Obogatite odnose z vašimi poslovnimi partnerji in zaupajte podjetju Agaric. Z veseljem vam bodo svetovali pri izbiri promocijskega materiala, ki bo odražal vrednote in sporočilo vaše znamke. Prihranite čas in denar ter mirne živce, saj bodo strokovnjaki iz podjetja strokovno, kakovostno in hitro poskrbeli za vaše potrebe.

Izvirno, premišljeno izbrano darilo bo navdušilo vašega poslovnega partnerja.

Podjetje Agaric

Strokovnjaki z jasno vizijo in cilji se nenehno razvijajo, izobražujejo in rastejo. Ponujajo pester nabor kakovostnih daril, ki so primerna tudi za najbolj zahtevne stranke. Imajo več kot 30 let izkušenj, zato ni čudno, da jim zaupa že več kot 1000 podjetij iz Slovenije, Avstrije in drugih Evropskih držav. Pohvalijo se lahko z izjemno konkurenčnimi cenami, ugodnim tiskom, gravuro in personalizacijo daril. Poslovna darila so izdelana ročno, kreativno in po meri. Zaradi svoje fleksibilnosti se maksimalno potrudijo ugoditi vašim željam. Stremijo k temu, da bi bila njihova ponudba bogata in raznovrstna. Promocijski material je izbran pri najboljših svetovnih proizvajalcih. V širokem izboru artiklov boste našli tako cenejša darila kot tudi visoko kakovostne izdelke nekaterih priznanih blagovnih znamk kot so Macseis, Pininfarina in Forever. Pokukajte na njihovo spletno stran in zagotovo boste našli nekaj, kar bo navdušilo vaše poslovne partnerje. Izbirate lahko med klasičnimi, tradicionalnimi darili, sodobno in tehnično dovršenimi darili ali pa poiščete kombinacijo obojega.

Strokovnjaki iz podjetja Agaric vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z njihovo ponudbo. Dosegljivi so na telefonski številki +386/ 26/ 210 412 ali +386/ 26/ 210/ 413. Veseli bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov info@agaricpromogifts.si.