Pokrivalo za avto – Najboljša zaščita za jeklenega konjička!

Nizke temperature, sneg, dež, poledica, … vaš avtomobil pa vsako jutro z zamrznjenimi stekli in hladen. Je tudi vam ta zgodba poznana in se vsako jutro pred službo ukvarjate s tem, kako čim prej odmrzniti avtomobil? Naredite temu konec! Preizkusite kvalitetno pokrivalo za avto EVOII znamke Wagner in pozabite na zamrznjena stekla.

V nadaljevanju članka vam predstavimo, zakaj bi morali vsi vozniki uporabljati pokrivalo za avto in čemu vse, poleg zaščite avtomobila v zimskih mesecih, je to namenjeno.

Zakaj je nujno uporabljati pokrivalo za avto?

Čeprav so številni vozniki še vedno mnenja, da pokrivala za avto niso nujna in jih ne uporabljajo, temu ne bi smelo biti tako. Pokrivalo za avto bi namreč morali uporabljati vsi. Tudi tisti, ki imajo morda doma nadstrešek ali garažo in so mnenja, da je njihov avtomobil popolnoma zaščiten.

Tudi slednjim se namreč lahko zgodi, da so z avtomobilom kje na cesti ali na prostem. Bodisi na potovanju, izletu, dogodku, pri prijateljih ali drugih opravkih, in jih tam ujame nevihta. Takrat je tudi njihov avtomobil izpostavljen močnemu dežju, strelam ali pa celo toči, zaradi česar je lahko posledično poškodovan in mora na popravilo. V primeru, da bi uporabljali pokrivalo za avto, pa do tega ne bi moglo priti.

Glavna prednost uporabe pokrivala za avto je torej nedvomno ta, da nudi kakovostno zaščito avtomobila pred vsemi vremenskimi vplivi. Jeklenega konjička zavaruje pred točo, dežjem, sunki vetra in prašnimi delci. Več kot odlično pa se obnese tudi v boju proti udarcem, poškodbam in praskam.

S pomočjo pokrivala za avto lahko torej ustrezno zaščitite svoj avtomobil in mu hkrati podaljšate življenjsko dobo. Če ne bo izpostavljen vremenskim vplivom in udarcem, bo namreč dlje časa tudi v odličnem stanju, brez rje in brezhiben za vožnjo.

Kakšno pokrivalo za avto izbrati?

Ker pa je tudi v svetu zaščitnih pokrival za avtomobile veliko različnih blagovnih znamk in modelov, se najverjetneje sprašujete, kakšno pokrivalo izbrati, da bo res nudilo optimalno zaščito za vaš jekleni konjiček. Tukaj je odgovor preprost – izberite pokrivalo za avto EVOII znamke Wagner, ki velja za najbolj kakovostno avtomobilsko zaščitno pokrivalo na trgu.

Odlikuje ga posebno in zelo enostavno pripenjanje z elastikami na kar treh mestih, zaradi česar se s tem pokrivalom pokrije tudi boke vozila in ne le zgornji del. Prav tako pa je izdelano iz vrhunske proti-udarne pene, ki je debelejša kot pri ostalih pokrivalih in še dodatno poveča zaščito. Njegova prednost je tudi ta, da ima poleg bočnega dodano še sredinsko zapenjanje. To omogoča, da je pokrivalo dobro pritrjeno in ga ne premakne niti najbolj sunkovit veter.

Hkrati pa ima pokrivalo za avto Wagner tudi odprtino za pretok zraka, zaradi česar je izredno zračno. Pod njim se kljub dežju in nizkim temperaturam ne dela kondenzacija oziroma se ne zadržuje vlaga. Poleg tega pa je tudi praktično, saj se po uporabi hitro in enostavno zloži in shrani v priloženo vrečo ter ne zavzame veliko prostora. Pa še na voljo je v štirih različnih velikostih, vse od M pa do XXL, tako da je res primerno za vse vrste in velikosti avtomobilov.

Je torej sploh potrebno še kaj dodati? Hitro na spletno stran Withcar in izberite svoje Wagner pokrivalo za avto.

pokrivalo za avto