Orodje Unior

Domači in profesionalni mojstri zagotovo vedo, da je besedna zveza orodje Unior sinonim za kakovost. Podjetje se že vrsto let ukvarja z izdelavo najrazličnejšega orodja, ki ga najdemo tako pri profesionalnih mojstrih, kot tudi pri domačih navdušencih. Orodje Unior je narejeno iz vanadijevega jekla in kroma, na ta način je orodju zagotovljena izjemno dolga življenjska doba. Podjetje se uspešno prilagaja novim zahtevam na trgu, kar jim omogoča uspešno prodajo izdelkov tako doma, kot v tujini. Vse inovacije pa so usklajene z željami in potrebami končnih uporabnikov.

Tipična škatla z orodjem tako vsebuje najrazličnejše orodje Unior za vsa mogoča opravila. V taki škatli lahko najdemo natične in fiksne ključe vseh najbolj pogostih dimenzij in oblik. Ravno tako pa najdemo tudi različne klešče, od “kombinirk” do “papagajk”, različnih velikosti, ki pa so narejene tako, da od uporabnikov pri delu zahtevajo minimalen napor. Resnično drži, da si prav vsak mojster lahko izbere ustrezno orodje Unior za svoj poklic oz. delo.

Orodje Unior je zelo priljubljeno tudi pri električarjih in vodo-inštalaterjih, saj imajo v podjetju izdelan poseben prilagojen program orodja za delo pod električno napetostjo ter ločen vodo-inštalacijski program. Za delo pod električno napetostjo najdete različne izolirane klešče, ključe in izvijače. Najboljše od vsega pa je, da je orodje Unior vedno izdelano iz najbolj kakovostnih materialov, kar končnim uporabnikom zagotavlja največjo možno varnost pri uporabi.

Orodje Unior je v osnovi zasnovano za delo na prav vsakem področju in se lahko prilagodi vsaki potrebi končnega uporabnika. Z inovativnostjo in lahkoto uporabe orodja, se zato orodje Unior pojavlja skoraj povsod po svetu in beleži vsakodnevno rast števila zadovoljnih uporabnikov. Podjetje Unior svojo ustreznost in kakovost potrjuje tudi s certifikatom kakovosti ISO 9001. Tehnična podpora in svetovanje sta uporabnikom na voljo preko velikega števila distributerjev in svetovalcev, ki vam vedno radi priskočijo na pomoč. Orodje Unior vam bo v pomoč, da bo vsako vaše delo lažje in hitreje opravljeno.