Popolne in praktične odeje za otroke za vsako priložnost

Otroške odeje so izjemno uporabne in praktične tako za uporabo v vozičku kot tudi doma. Pridobite si več informacij o otroških odejah. Odeje za otroke boste vedno potrebovali, zato so odlično darilo ob rojstvu dojenčka. Na trgu je velika izbira otroških odejic, ki so narejene iz različnih materialov, so različnih velikosti in barv. Pri izbiri materiala je pomembno upoštevati način uporabe in letni čas. Najpogosteje uporabljen material za odeje za otroke je bombaž, saj je zračen, vpojen, enostaven za pranje, mehak in ima dolgo življenjsko dobo. Slabost bombažnih odej je, da ne nudi velike zaščite pred mrazom, pogosto pranje pa lahko povzroči nastajanje muck. Primerne so za poletne mesece.

Odeje za otroke

Udobne in raznolike otroške odeje za vsako priložnost

Odeje iz poliestrskih vlaken so zelo trpežne, hitro se sušijo in se ne mečkajo. Primerne so za pomlad, jesen in milejšo zimo. Flanelasta odeja je zračna, gladka na otip in zagotavlja prijetno toploto. Primerna je za pomlad in jesen. Odeje za otroke iz poliestra z naravnimi vlakni so narejene iz kombinacije materialov in so nežne na otip, se ne mečkajo in so zelo trpežne. Volnene odeje za otroke imajo dolgo življenjsko dobo, so nežne in tople ter primerne tudi za zimske mesece. Bambusova odeja je trpežna, prijetna na otip in zračna. Primerna je za poletje. Minky odeja je moderen in priljubljen sintetični material, ki zagotavlja toploto in je nežen, mehek ter trpežen. Otroške odeje so na voljo v različnih barvah in vzorcih, zato jih lahko brez težav uskladite z vozičkom in otroško posteljico.

Otroške odeje se razlikujejo glede na njihove dimenzije in vrste uporabe. Najpogosteje uporabljamo odeje v otroški posteljici ali vozičku. Odeja za uporabo v posteljici naj bo primerno topla glede na temperaturo v sobi, da otrok ni preveč prepoten ali mu je prehladno. Običajne dimenzije odeje za posteljico so približno 90 × 140 cm. Otroška odeja za voziček je primerna za uporabo med sprehodi z vozičkom ali na potovanjih. Lahko jo uporabite tudi kot praktično podlago. Tipične dimenzije odeje za voziček so približno 75 × 100 cm. Praktične večnamenske odeje lahko enostavno spremenite v odejo za ovijanje dojenčka. Obstajajo tudi otroške odeje z dodatki, kot je umetno krzno, ki jih naredi primerne za hladnejše vreme. Odeje za otroke s plišasto igračo so na voljo skupaj s plišasto igračo v isti barvi, kar je prisrčen komplet. Pogosto so tudi primerno darilo. Otroške odeje s kapuco imajo praktično in preprosto kapuco, ki jo lahko uporabite za ovijanje dojenčka. Kapuca ne ovira običajne uporabe odeje.

Zagotovite varnost in udobje za vašega otroka

Funkcionalna odeja za dojenčka je idealna za varno in mirno spanje mame in dojenčka. Je mehka, udobna in zagotavlja ravno pravo toploto za sladke sanje. Mame jo lahko uporabljajo tudi za previjanje in ovijanje dojenčka. Topla odeja za dojenčka je nujna oprema, ki jo moramo vedno imeti pri roki. Nikoli je ne smemo pozabiti vzeti s seboj na sprehod, potep ali izlet, saj nam olajša vse te aktivnosti. Odlično se izkaže tudi pri podiranju kupčka ali pri dojenju. Praktične odejice za dojenčke pridejo prav tudi kot mehka in udobna podloga v lupinici, ki otroku nudi dodatno udobje. Odeja za novorojenčka ima še več koristnih lastnosti. Je dobra osnova za pokrivanje in se enostavno kombinira. Glede na posteljico in temperaturo prostora lahko prilagodimo njeno uporabo. Praktična odeja je nujna oprema za vsako mamo že na poti iz porodnišnice do doma.