Klimatske naprave za ogrevanje in hlajenje

Se želite ogrevati zgolj z električno energijo? Potem bo najbolje, da za ogrevanje izberete klimatske naprave priznanih proizvajalcev kot so Mitsubishi Electric, Panasonic ter Samsung.

Podjetje Ekolis d.o.o. je eden od distributerjev klimatske naprave te znamke saj se pri njih zavedajo, da so te klimatske naprave produkt dolgih raziskav podjetji, ki se z razvojem le teh ukvarjajo. Zgoraj naštete znamke so ene najbolj kakovostnih  in zanesljivih znamk na današnjem trgu. Zato za svoje produkte tudi ponujajo več letno garancijo na njihovo delovanje. Njihove naprave odlikuje sodoben dizajn ter tiho ter ekonomično obratovanje zato so primerne prav za vsak prostor. Spalnice, otroške sobe, dnevne in poslovne prostore namestimo jih lahko prav povsod. Tako bomo dihali čist zrak poleg tega pa nas tudi nebo zeblo.

klimatske naprave

Pri nakupu klimatske naprave lahko izbiramo med več modeli naprav, ki jih lahko namestimo na tla, zid ali celo strop odvisno od posameznega modela. Klimatske naprave so zelo elegantnega in modernega izgleda tako, da se podajo v vsak prostor. Klimatske naprave lahko vaš prosto ogrevajo pozimi ter ohlajajo poleti. Tako ob nakupu klime dobite dve napravi v eni in tako prihranite pri količini naprav ter celo pri prostoru, saj vemo, da ena manjša naprava zavzame več prostora kot, če za vsak namen kupimo svojo napravo.

Cene za klime se gibljejo med 500 in 1500€ odvisno od njihove moči ter modela klime same. Njihove klimatske naprave se lahko pohvalijo z najvišjimi energetskimi izkoristki (A+++) in napredno tehnologijo čiščenja zraka, ki pripomore k temu, da se ljudje bolje počutimo v svojem bivalnem prostoru saj dihamo čist zrak. Poleg tega pa nam je pozimi toplo poleti pa prijetno hladno brez prevelikega računa za električno energijo, ki ga ponavadi ustvarjajo naprave v našem domu.

Za več informacij pa le pokličite na telefonsko številko 01/777 88 88 od 7:00 do 20:00 ure ter se pozanimajte o nakupu nove klimatske naprave.