Tiskajte kakovostno ter ugodno – s kartušami HP

Danes je potreba po tisku velika. Naj gre za šolo, službo ali prosti čas, vedno bomo našli našli dokument ali izpiske, ki jih potrebujemo v fizični obliki. Da nam ni potrebno vsakič znova obiskovati tiskarne ali fotokopirnice je najlažje, če imamo barvni tiskalnik na voljo kar doma, kjer nam je na voljo ves čas, tudi ponoči ter zadnji trenutek. V trgovini Birostore boste našli ves potreben pisarniški material, kartuše ter tonerje različnih znamk, na nas pa se lahko obrnete tudi v primeru, da potrebujete računalniško opremo za vaše pisarne. Izdelki, ki jih nudimo so kakovostni ter ugodni, dostava pa hitra.

Originalne kartuše HP so namenjene brizgalnim tiskalnikom – napolnjene so s črnilom, ki ga tiskalnik nato izrabi v namene tiskanja. Ker jih v tiskalnik namestimo na posebno, temu namenjeno mesto, je potrebno za tiskalnike HP izbrati tudi kartuše iste znamke, saj so le-te izdelane po merah in obliki, ki se odlično sklada s tiskalnikom.

kartuše hpTako črne kot barvne kartuše HP nudijo izjemno kakovosten tisk. Primerjava originalnih kartuš z neoriginalnimi (tistimi, ki jih ni izdelal proizvajalec tiskalnika, vendar se z njim vseeno skladajo) je pokazala, da originalne kartuše HP nudijo veliko boljšo kakovost tiska, saj so barve poudarjene ter močne, ne puščajo pa tudi nobenih sledi. Kartuše HP je v tiskalnik mogoče namestiti popolnoma enostavno (sledite navodilom tiskalnika), imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa originalne kartuše podaljšujejo tudi življenjsko dobo samega tiskalnika.

Obnovljene ali originalne kartuše?

Ker originalne kartuše preverjeno nudijo boljšo kakovost črnila ter posledično tudi tiska, vam priporočamo nakup slednjih. Če tiskate redko, kakovost dokumentov pa ni pomembna, pa lahko izberete tudi obnovljene kartuše. Ker so le-te nekoliko cenejše, jih lahko uporabite tudi lastniki starejših tiskalnikov, ki že sami po sebi ne nudijo odličnega tiska. V primeru, da tiskalnik šele kupujete, vzemite v zakup, da so kartuše nujna oprema, katerih nakup spada zraven.