Astrointegral – astrologija in psihoterapija na enem mestu

Potrebujete svetovanje s področja astrologije ali psihoterapije, potem obiščite spletno stran Astrointegral, kjer vam Erika Žagar – univ. dipl. psih. nudi analizo in svetovanje na različnih področjih. Vse storitve izvaja izključno v osebnem stiku in so na voljo ob delavnikih ter sobotah, po predhodnem dogovoru. Erika Žagar – univ. dipl. psih. je ustanoviteljica podjetja Astrointegral, kjer deluje kot astrologinja, psihologinja in psihoterapevtka. Vizija podjetja je integrirati najnovejša spoznanja psihologije in psihoterapije z že obstoječimi tisočletnimi znanji astrologije ter tako nuditi klientom kar se le da celovito in kakovostno obravnavo. Prihodnost nas vse skupaj vabi, da vanjo stopimo z naprednimi pogledi in spoznanji ter sodobnimi pristopi.

astrointegral

Astrointegral storitve, ki so vam na voljo
• Astrološka analiza rojstne karte – klientom opiše njihove osebnostne in značajske lastnosti, ki jih simbolizira njihova rojstna karta. Astrološka analiza rojstne karte služi tudi pri izboljšanju in poglobitvi samospoznanja in samozavedanja.
• Partnerske astrološke analize – v primerjalnih partnerskih astroloških analizah se analizira značilnosti medosebne dinamike, nivo kompatibilnosti ter kompenzatorne odnosne vzorce med dvema posameznikoma. Tovrstne analize so uporabne tudi za namene ugotavljanja kvalitete družinske dinamike in transgeneracijskega prenosa osebnostnih značilnosti in družinskih vzorcev.
• Astrološko svetovanje pri vzgojnih dilemah otrok – temelji na individualnih in primerjalnih astroloških analizah. Ugotavlja se medosebno in karmično dinamiko med otrokom in staršem oz. skrbnikom. Glede na ugotovitve predlaga načine, kako razreševati napetosti znotraj te dinamike. Starše usmerja tudi v razumevanje prirojenih vzorcev reagiranja in doživljanja pri njihovih otrocih in kako se kot starši na te vzorce optimalno odzvati. Tovrstno svetovanje vključuje tudi nekaj splošnih psiholoških in vzgojnih nasvetov v zvezi z ustreznim ravnanjem v posameznih razvojnih obdobjih.
• Psihoterapija – po pristopu razvojne analitične psihoterapije, ki je globinsko psihodinamično orientirana psihoterapija in išče vzroke za duševne težave v razvojnih motnjah in zastojih iz otroštva. Psihoterapevtski proces je predvsem namenjen ozaveščanju nefunkcionalnih življenjskih vzorcev, ki so se tekom otroštva oblikovali, predelavi travm, psihosocialni in čustveni podpori ter posledično izgradnji bolj zdrave strukture osebnosti, ki bo zmožna bolje in lahkotneje obvladovati izzive, ki pridejo na pot življenja. Srečanja psihoterapije potekajo enkrat tedensko po 50 minut. Trajanje same psihoterapije ni določeno v naprej in je odvisno od izrazitosti posameznikovih težav in seveda tempa njegovega napredovanja.

Potrebujete psihoterapevtsko pomoč ali astrološko svetovanje, potem ne čakajte na jutri in si že danes rezervirajte svoj termin. Rezervacijo lahko opravite kar preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali pokličite na telefonsko številko 040 544 372 in povprašajte, o vsem, kar vas zanima glede ponujenih storitev.