ALU ograje po meri – za notranjo in zunanjo uporabo

Ker je varnost v vsakem objektu izjemnega pomena, moramo izbiri primerne ograje nameniti dovolj pozornosti. Če sta vam eleganca ter minimalistični izgled pri srcu, izberite ALU ograje – v podjetju Givos jih bomo za vas z veseljem izdelali po meri. Slednje bodo v vaš objekt vnesle varnost ter ga vizualno popestrile.

Aluminijaste ograje so vsestranske. Pogosto se uporabljajo za ograjevanje poslovnih objektov, skladišč, otroških igrišč, privatnih vhodov, komercialnih parkirišč in trgovskih centrov, vse bolj pogosto pa jih srečamo tudi na zasebnih tleh, kjer krasijo in varujejo različne domove. Primerne so za notranjo in zunanjo uporabo, kar pomeni, da lahko svoje domovanje ali poslovno stavbo opremite z enakimi in enovitimi ograjami. Ker so zelo lahke, omogočajo enostavno in hitro montažo. Njihova prednost je tudi prilagodljivost. Čeprav so na pogled ali otip enake vsaki drugi kovini, omogočajo enostavno prilagoditev vsakemu terenu. ALU ograje so odporne na korozijo, saj aluminij tvori naraven oksidativni sloj. Različne tehnike lakiranja ali ustvarjanja barvne zaščite to lastnost le še izboljšajo. Ker je aluminij mogoče 100% reciklirati, brez da bi pri tem poškodovali njegove lastnosti, je njegova uporaba okolju prijazna. Za predelavo ne porabimo skorajda nobene energije.

alu ograje

Zakaj ravno ALU ograje Givos? Ker ne potrebujejo vzdrževanja, so odporne na vse vremenske vplive ter temperaturne spremembe, imajo izjemno dolgo življenjsko dobo ter v vse kotičke vaše hiše vnesejo polno mero varnosti. Ker ograjo izdelamo po vaši meri ter pri tem upoštevamo vse vaše želje, so naše ALU ograje odličnega videza. Aluminijasto osnovo lahko dopolnimo z različnimi polnili (les, pleksi), ki varnost še povečajo, hkrati pa zagotovijo tudi unikaten ter privlačen videz. Odlično izdelane ograje z robustno konstrukcijo bodo prispevale tudi k vrednosti vašega objekta ter očarale vse obiskovalce.

Aluminijaste ograje našega podjetja so izdelane po standardih EU ter imajo ustrezne certifikate, ki to dokazujejo. Različne modele ograj dopolnjujemo s pestro barvno paleto po RAL lestvici, na voljo pa imamo tudi alumijin v imitaciji lesnega dekorja.