Varilni aparati

Varilni aparatiPodjetje Pretent d.o.o. ponuja pestro izbiro varilnih aparatov in servis za varilne aparate. Varilni aparati, ki jih prodaja podjetje Pretent so kakovostni in cenovno ugodni. Pretent d.o.o. je manjše družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1990 in skrbi za kakovost izdelkov, ki jih prodajajo ter za vaše zadovoljstvo.  Ponuja vam kvalitetne izdelke ter storitve, ki so strokovne in hitre. To jim je omogočilo, da je podjetje postalo eno najpomembnejših in najkvalitetnejših podjetij, ki ponuja varilno tehniko in opremo v Sloveniji. Vse do danes se je podjetje zaradi njihovih kvalitetnih storitev tako razširilo, da lahko njihovim strankam ponuja pestro in veliko izbiro izdelkov različnih cenovnih razredov in različnih proizvajalcev. Njihove stranke lahko izbirajo med izdelki in aparati za profesionalno rabo, za industrijsko uporabo ter med aparati za domačo uporabo, ki jih lahko uporabljate kar doma za manjše popravke in predelave kovin. V njihovi ponudbi pa najdete tudi ostale stroje in naprave, ki so namenjene za obdelavo kovin.

Podjetje Pretent sodelujejo in prodajajo aparate znanih in kvalitetnih blagovnih znamk in proizvajalcev, zato vam nudijo garancijo izdelka in srevis, popravilo ter nadomestne dele naprav in strojev.

Varilni aparati, ki so vam v ponudbi so priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev, kot so CEA, STEEL in JASIC. Prodajajo različne kategorije varilnih aparatov, ki so: točkovni varilni aparati, tračne in krožne žage, plamensko varjenje in rezanje, varilni aparati in varilne maske, gorilniki, varilni ročaji in tudi zaščitno opremo, varilne pripomočke, paste, spreje, reducirane ventile in še ostale naprave in pripomočke. Varilni aparati se prodajajo tudi rabljeni po nižjih cenah.

Varilni aparati in njihov servis nudijo za varilne aparate vseh znamk, ponujajo pa tudi možnost servisiranja gorilnikov za varilne aparate. Servis vam nudijo na sedežu podjetja, po dogovoru pa tudi na terenu. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran, njihovo trgovino ali pa jih kontaktirate.