Učenje angleščine

Angleščina je najbolj pomemben jezik na svetu. Zelo priporočljivo jo je znati saj se z njo srečujemo povsod. Povsod po svetu srečujemo table z napisi v angleščini ali ljudi, ki jo znajo govoriti zato je učenje angleščine priporočjivo.

Učenje angleščine nudijo pri Berlitzu. Nudijo več programov učenja angleščine – individualno, skupinsko, online izobraževanje, jezikovne počitnice, delavnice itd.

Učenje angleščine

Če bi radi program učenja popolnoma prilagodili vašim željam izberite induvidualni program pri katerem si sami izberete kaj bi se učili. Priporočljiv je tudi skupinski program pri katerem je napredek zelo hiter in konstanten, število udeležencev pri skupinjskem programu je od 4 – 6. Za vse, ki so omejeni s časovno ali prostorsko stisko, je odličen online program saj se ga lahko udeležiš kadar imaš čas kar na domačem računalniku s povezavo na omrežje. Berlitz nudi učenje angleščine tudi za otroke, otroci se ob tečaju hkrati zabavajo saj program poteka skozi igro in na zanimiv način. Nudi tudi jezikovne počitnice za vašega otroka, angleščino se bo učil preko družabnih in športnih aktivnostih, se pri tem zabaval in spoznaval nove prijatelje. Za prilagodljivo in interaktivno učenje angleščine lahko izberete program Berlitz Virtual Classroom, pri katerem imate tudi osebni stik z učiteljem. Program Berlitz Virtual Classroom je dostopen v treh različicah: BVC  Induvidualen pouk, BVC Trening za podjetja in BVC Učenje v skupini. Berlitz nudi tudi učenje angleščine v tujini pri katerem bote izkusili učenje v pristnem okolju kjer velja angleščina za materni jezik, hkrati pa spoznavate tujo državo. Nudi še poslouno učenje angleščine, ki je zelo uporabna in koristna na vseh področjih, pripelje vas do uspeha pri področjih kjer želite uspeti. Če imate večje želje po znanju angleščine lahko učenje angleščine dodatno nadaljujete. Tečaji angleščine so tako oblikovani da nudijo izpolnitev posameznega cilja, gre za nadgradnjo že obstoječega znanja, ki vam pride prav na poslounih področjih.