Trenutno vreme Hrvaška za vsaki dan

Trenutno vreme HrvaškaSe bližajo počitnice ali dopust in želite presenetiti svojo družino? Bi jo radi odpeljali v sosednjo Hrvaško? Ne pustite se, da vam slabo vreme uniči vaše potovanje. Obiščite spletno stran in si poglejte trenutno vreme Hrvaška. Vreme cele Hrvaške ali pa samo določena mesta pri katerih je narisan graf stanja v tistem mestu. Pogledate si lahko ne le trenutno vreme Hrvaška, ampak tudi trenutno stanje morja, zraka in vreme za sedem dni vnaprej. Povejmo nekaj o Hrvaški. Je država z več kot 1000 otoki. Njeno glavno mesto je Zagreb in meji na pet sosednjih držav. Ima Jadransko morje, kamor se vsako poletje zahajajo številna populacija Slovencev. Ker je samo površje države raznoliko, to zelo vpliva na vreme Hrvaška
Vreme Hrvaška ima dva zelo podobna podnebja. To sta celinsko podnebje, ki ima mrzle zime in vroča poletja. Na Hrvaškem se zaznajo velika temperaturna nihanja med letnimi časi. Drugo po je sredozemsko podnebje, mile zime in vroča poletja, z letno količino padavin do 900 milimetrov. Trenutno vreme Hrvaška nam lahko pove, kaj točno se z vremenom dogaja. Na Hrvaškem poznajo različne vetrove, kot so hladni sunkoviti vetrovi, imenovani burja, ali pa topli in vlažni vetrovi, imenovani jugo. Če je radarska slika obarvana zeleno(najmanjše), rumeno, rdeče ali škrlatno(najhujše), pomeni koliko hudo bo neurje.
Vreme Hrvaška kot spletna stran vam je lahko zelo v pomoč, saj vam lahko prepreči potovanje ob največjem času alergij. Nikar ne čakajte, da pridete na kraj potovanja, saj ste lahko razočarani nad vremenom. Zato raje odprite spletno stran Vreme Hrvaška, in se pozanimajte o prihajajočih dežnih kapljicah. Sicer pa se ne sekirajte saj je poletno vreme lepo in skoraj vedno primerno za oddih. Zelo priporočljiv je odhod v apartmaje Korčula, kjer so znani po kristalno čistem morju. Za pustolovce pa je primeren ogled srednjeveških mest.