Stave in zimski športi

Zimski čas je tisti čas v letu, ko si lahko še bolj brez slabe vesti privoščimo posedanje v naslanjačih ter se v varnem zavetju pred nizkimi temperaturami sprostimo pred televizijskimi ekrani. Kljub nekoliko bolj neprijaznemu vremenu, pa lahko ljubitelji športa vseeno uživamo ob odličnih predstavah športnikov, vse od priljubljenega zimzelenega nogometa, katere tekme lahko ljubitelj belega baleta spremljajo tako v Ligi prvakov kot Ligi Evropa, pa vse do smučarjev skakalcev in alpskih smučarjev.

Tudi med ljubitelji zimskih športov vse bolj priljubljene postajajo tudi športne stave, še posebej spletne stavnice, kot je stavnica Bet at home. Poleg že naštetih športov lahko na tej stavnici stavimo tudi na več kot 70 drugih, tudi manj običajnih, športov, kvote, ki jih ponuja stavnica, pa so prav tako odlične. Glede na to, da je prevedena v mnogo različnih jezikov ter povsem enostavna za uporabo, je primerna tako za začetnike, kot tiste, ki so pri športnih stavah že bolj domači. Še ena velikih prednosti stavnice Bet at home je možnost, da si lahko račun odprete povsem brezplačno, poleg tega pa vam ob prvem depozitu ponujajo tudi bonus v vrednosti do 100 evrov.

bet at home

Naštete prednosti, poleg tega pa tudi njena zanesljivost ter organiziranost ter prijaznost uporabnikom, so prav gotovo razlogi, ki vplivajo na to, da prestavlja eno večjih stavnic  v Evropi. Kljub temu, da letos  v alpskem smučanju naša šampionka Tina Maze ne nastopa več, pa imamo kljub temu še nekaj želez v ognju, na katere lahko stavimo brez prevelikega tveganja. Ilka Štuhec, Ana Drev, med moškimi pa Žan Kranjec in Klemen Kosi, presenečajo z odličnimi rezultati.

Ne smemo pozabiti še na naše skakalce in skakalke ter biatlonsko ekipo. Možnosti, da stavimo, ter tako spremljanje zimskih športov naredimo še bolj napeto ter zanimivo, je precej, zato se čim prej kar iz domačega kavča registrirajte na spletno stavnico Bet at home ter začnite s stavami – morda pa vas prav danes čaka sreča.