Preverite vreme Hrvaška

Pred nami je glavna sezona dopustov in mnogi med nami se odpravljamo na Hrvaško. Termin dopusta imamo že v naprej rezerviran, običajno pa tudi svojo namestitveno enoto. Kakšno bo vreme Hrvaška, v času ko delamo rezervacije zagotovo ne moremo vedeti, je pa smiselno preverite vreme Hrvaška tik pred odhodom na dopust. Le tako bomo lahko seboj vzeli primerna oblačila in duma pustili tista odvečna.

Vreme Hrvaška

Tako kot pri nas je zadnji mesec tudi vreme Hrvaška precej muhasto. Pogosto se pojavljajo padavine, neurja, piha burja in tako vreme Hrvaška ne deluje nič poletno. Tisti, ki si svojih namestitev ne rezervirate v naprej in izkoriščate lastminute ponudbe, ste v tem primeru v prednosti, saj lahko izbirate dopust oz. počitnice, ko je vreme Hrvaška ugodno.

Pred nami je lep in vroč konec tedna s temperaturami nad 30 stopinj. Pravi čas za vse tiste, ki razmišljate, da bi za vikend skočili na morje. Vreme Hrvaška bo več kot ugodno tudi za vse tiste, ki se boste odpravili v kamp s šotorom ali pa imate na Hrvaškem postavljeno počitniško prikolico. Na spletni strni vremehrvaska.com lahko vsak trenutek preverite kaj vas čaka v prihodnjih dneh v Istri ali Dalmaciji. Stran nudi napoved vremena za vse obmorske kraje na Hrvaškem ter tudi tiste bolj znane v notranjosti.

Ne pustite, da vam vreme pokvari dopust, tudi če je kak dan deževen. Naslednji dan bo zagotovo prijetnejši, saj ima vreme Hrvaška predvsem okoli obmorskih mest le krajša deževna obdobja.