Plise zavese Roltek

plise zavese-400

Notranja senčila lahko postanejo ključni dekorativni element vašega doma.

Notranja senčila za okna, ko so plise zavese, ne opravljajo le funkcionalne vloge v vašem domu, temveč so lahko tudi izjemen dekorativni element, ki dodatno poudari vašo notranjo opremo in ustvarja prijetno atmosfero. Odločitev za pravo notranje senčilo je pomembna, saj lahko popolnoma spremeni dojemanje prostora, prinaša dodatno zasebnost in učinkovito ščiti pred sončnimi žarki. V nadaljevanju raziskujemo različne tipe notranjih senčil, ki so na voljo na trgu, in kako lahko z njihovo pomočjo ustvarite funkcionalen, a hkrati estetsko privlačen bivalni prostor.

Plise zavese

Plise zavese, znane tudi kot harmonika zavese, so elegantna in moderna izbira, ki prinaša sofisticiranost v vsak prostor. Njihova posebnost je v zložljivi tkanini, ki omogoča enostavno prilagajanje svetlobi in zasebnosti. Plise zavese so idealne za okna nestandardnih oblik, kot so strešna ali okrogla okna, saj se lahko popolnoma prilagodijo obliki in velikosti. Raznolikost barv in vzorcev vam omogoča, da najdete popolno ujemanje za vaš prostor.

plise zavese-400

Roltek notranja senčila so primerna za otroške sobe, saj so izdelana v skladu z evropskimi normami za varnost otrok.

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so ena izmed najbolj priljubljenih izbir zaradi njihove praktičnosti in estetskega videza. Omogočajo vam popoln nadzor nad količino svetlobe, ki vstopa v prostor, poleg tega pa lahko z izbiro barve lamel dopolnite ali ustvarite kontrast z ostalim pohištvom. Aluminijaste lamele so lahke za vzdrževanje in nudijo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so na voljo v različnih širinah, kar vam omogoča, da prilagodite izgled žaluzij velikosti vaših oken.

Roloji

Roloji so klasična izbira, ki nikoli ne gre iz mode. Gre za enostavne, a izjemno funkcionalne senčnike, katerih tkanina se navija na valj. Na voljo so v različnih materialih, od prosojnih do popolnoma neprozornih, kar vam omogoča, da izberete stopnjo zatemnitve, ki jo želite. Motorizirane opcije ponujajo še dodatno udobje, saj lahko roloje upravljate na daljavo.

Lamelne zavese so praktične in estetskega videza.

Lamelne zavese

Lamelne zavese so še posebej primerne za večje steklene površine, kot so drsna vrata ali panoramska okna. Sestavljene so iz vertikalnih lamel, ki jih lahko obračate in premikate, s čimer nadzorujete količino svetlobe v prostoru. Izberete lahko med različnimi materiali in barvami, kar vam omogoča, da se lamelne zavese popolnoma zlijejo z notranjim dizajnom vašega doma.

Ne glede na to, za katero vrsto notranjih senčil se odločite, je pomembno, da izberete takšna, ki se harmonično ujemajo z vašim življenjskim slogom in notranjo opremo. Notranja senčila niso le funkcionalen dodatek, ampak lahko postanejo tudi ključni dekorativni element vašega doma. Zato si vzemite čas in skrbno izberite senčila, ki bodo ustvarila želeno atmosfero in hkrati izpolnjevala vaše praktične potrebe.