Otroški vozički ValcoBaby

Otroški vozički ValcoBabyImate že otroka in je prerastel svoj prvi voziček? Ali pa preprosto kupujete nov voziček za vašega novorojenčka? Če še neveste kaj bi kupili, pa si vseeno želite kvalitetnega vozička je to mogoče prava stvar za vas. Otroški vozički ValcoBaby so izjemno udobni vozički.

Nekaj o podjetju MiniMe d.o.o., ki prodaja otroške vozičke. To prej omenjeno podjetje je dobavitelj visoko tehnološke opreme za vaše otroke in starše. Otroški vozički ValcoBaby in drugi ponujajo veliko funkcionalnosti, dovršen dizajn in govorili si boste, vreden je bil vsakega evra.

Samo podjetje sloni na drugačni filozofiji, kot veliko drugo podjetij. Staršem želijo ponuditi osebno svetovanje, iskanje funkcionalnih rešitev in ugodijo vsem vašim potrebam. Na spletni strani minime.si boste našli otroške vozičke blagovno priznanih znamk. Saj otroški vozički ValcoBaby in drugi so prepoznavni zaradi svoje drugačnosti, tehnološke dovršenosti in najvišje kakovosti.

Kaj pa če pričakujem dvojčke?

Tudi za to, se najde rešitev, saj otroški vozički ValcoBaby, so lahko tudi za dvojčke. Ta model otroškega vozička se imenuje Valco Snap Dou. Ta model otroškega vozička je enostaven za prenašanje, je izredno udoben za oba vaša malčka, lažji je celo od enojnih vozičkov (zahvaljujoč njegovi zgradbi) ter ima napreden sistem za zaklepanja koles. Sedeži so primerni za otroka od starosti 6 mesecev in naprej in teže do 20 kilogramov. Ob nakupu tega vozička prejmete še zaščitno mrežo, ki ščiti vaše otroke pred insekti, ter pregrinjalo, da jih obvaruje pred dežjem.

Seveda so otroški vozički ValcoBaby primerni tudi za druge kakor dvojčke. Na voljo sta modela Valco Snap 3, ki se ga lahko odpira samo z eno roko, ima širok in udoben sedež ter njegova kolesa so primerna za vse terene. Ter tu je še drugi model Valco Snap 4, ki ima veliko košaro za shranjevanje pod sedežem, ventilacijsko okno, da bo vaš otrok vedno na svežem zraku ter ima možnost prilagajanja nagiba sedeža, po vašem okusu.

Če želite poskrbeti za vašega malčka, ki je že prerastel svoj prvi voziček, so otroški vozički ValcoBaby pravi za vas.