Makita za vse mojstre

Vsak mojster ve, da potrebuje dobro orodje, da lahko svoje delo opravi hitro natančno in kvalitetno. To orodje je definitivno makita orodje. Makita orodje je orodje, ki že dolga leta velja za najkakovostnejšega izdelovalca orodij. Je eno redkih podjetij, ki si prizadeva, da bi uporabnki njihovih orodij bili zadovoljni poleg tega kako bi služili.

 makitaNjihovo orodje je res da kakovostno vendar ravno tako ni vedno poceni. Makita orodje proizvaja iz kvalitetnih materialov zato je cena malo večja od drugh proizvajalcev, ki izdelujejo orodje nekakovosno vendar ga prodajajo skoraj za isto ceno. Da bi videli kaj vse zmore makita smo se odločili, da bodo vsa orodja makita v mega akciji. Ponujamo vsa orodja makita. Ponujamo akamulatorske žage, brusilce, vijačnike, škarje za živo mejo in pločevino, manjše in velike avtomatske udarne vrtalnike, vibracijske vijačnike, kombinirano vrtalno kladivo in POZOR! Ponujamo komplet orodij za kar 80€ ceneje.

Ste mizar in potrebujete sesalnike, ki bodo delali še zelo dolgo časa? Potem je tu za vas makita sesalnik 447LX skoraj 100€ ceneje! Vsi vemo, da v mizarski industriji brez makita brusilnikov ne gre. Vsi brusilniki vsaj 10% ceneje! Ne moreš biti mizar brez obliča! Zato so vsi obliči na norih popustih. Žaga z odsesavnajem ravno tako kar 15% ceneje! Mogoče pa ne delate v lesni industriji ampak v gradbeni. Brez skrbi tudi tukaj imamo veliko zalogo udarnih, rušilnih in vrtalnih kladiv. Na vse najmanj 10% znižanje! In še nora pundba. Namizna diagonalna žaga je tako poceni, da nam lako kar vi sami date ponudbo za njo!

Gozdarji tudi za vas imamo odlične ponudbe vseh vrst žag. Imamo močne motorne žage za podiranje dreves tako, kot verižne žage na elektriko za manj zahtevne posle. Kontaktirajte nas preko obrazca na spletni strani ali nas pokličite na telefosnko številko +386 1 72  95 112. Ne odlašajte! Najcenejše makita orodje trenutno na trgu je samo pri nas. Vsa orodja so dobavljiva takoj!