Izkoristimo popuste in kupujmo ceneje

Na spletu je že veliko strani, ki ponujajo popust ali pa je na njih objavljena primerjava cen za isti izdelek v različnih trgovinah. Zelo popularne so tudi strani s kuponi za popust, ki v mnogih primerih omogočijo, da kupujemo ceneje. Poleg posameznih ponudnikov kuponov imamo tudi nekaj strani (agregati), kjer so na enem mestu objavljeni kuponi in popusti od vseh teh ponudnikov.

Ceneje
Mnogi spletni kupci, ki se znajdejo, s pridom izkoristijo strani, kjer so objavljeni vsi popusti in kuponi. Tako si privoščijo ugodnosti za več kot pol ceneje, saj jim ni treba iskati posameznih ponudb na večih straneh, ampak to hitro najdejo na enem mestu.

Besedo ceneje v svojih akcijah radi poudarjajo tudi večji trgovci in trgovske verige, saj privablja kupce in jih stimulira za nakup izdelkov, ki se sicer ne prodajajo ceneje in je zato potrebna akcija ali vsaj simbolično znižanje cene. Trgovci svoje kupce o akcijah obveščajo preko najrazličnejših kanalov obveščanja, kot so katalogi, letaki, emaili, SMSi in podobno. Akcije in ugodna ponudba cenejših izdelkov pa so dostikrat objavljene tudi na straneh, kjer na enem mestu zbirajo ugodne ponudbe, akcije, popuste, cenejše izdelke ali storitve, nagradne igre in ostale ugodnosti za tiste kupce, ki bi radi privarčevali in opravili nakup ceneje.

Če ne poznate nobene spletne strani, ki na enem mestu ponuja popuste, kupone ali akcije, jo najlažje najdete tako, da v spletni iskalnik (na primer Google) vpišete iskalno frazo “kupujmo ceneje”. Bodite pozorni, da odprete stran, ki ponuja res veliko različnih ponudb in kuponov za več kot pol ceneje. Zakaj bi plačevali več, ko pa lahko kupujete ceneje. Na vas čakajo ugodnosti, le najti jih je treba in jih izkoristiti. Privoščite si popust in se razvajajte s izdelki in storitvami, za katere bi sicer lahko v trgovini brez popusta plačali tudi dvakrat več.