Ali so lahko canon kartuše tudi poceni?

Canon kartuše so izključno namenjene Canon tiskalnikom in jih dobite na tej povezavi https://xn--kartue-fkb.net/kartuse/canon-kartuse, pa če iščete originalne, ali cenejše. Verjetno ste že sami ugotovili, da so originalne kartuše res drage, ker je namerna marketinška poteza, kajti podjetje ne služi zaradi prodaje tiskalnikov, ki so precej poceni, ampak zaradi prodaje kartuš in papirja za tisk. Vendar imamo veselo novico, da so lahko canon kartuše tudi bistveno cenejše, kot ste vajeni. To je super novica za tiste, ki tiskate veliko in tiskate slike, ki pokrijejo celoten papir, zato se kartuša hitro porabi.

canon kartuše

Canon kartuše lahko kupite veliko ceneje, kot ste navajeni in sicer gre za kompatibilne kartuše, ki jih izdelujejo isti proizvajalci ali drugi. Razlika je dejansko v tem, da ne plačate blagovne znamke, zato so te kartuše toliko cenejše. Če vleko tiskate, boste resnično veliko prihranili vsak mesec. Svetujemo, da canon kartuše, ki so kompatibilne, vedno kupujete pri preverjenem dobavitelju, saj niso vsi v redu. Nekateri uporabijo dobra črnila, drugi pa cenena kitajska, ki so zanič.

Ni tudi vseeno, katere čipe vstavijo v kartušo, ker nekateri, ki niso dobro narejeni lahko tudi ne zaznajo, da je kartuša v tiskalniku. Če ne želite težav, potem sledite zgornji povezavi in naročite kartuše pri preverjenem dobavitelju.

Nadomestne canon kartuše imajo tudi garancijo in možnost vračila ter zamenjave. Ko boste kupovali preko spleta, poglejte ponudbo za več kartuš oziroma pakete kartuš, ker imajo posebno ceno in znižanje, če kupite več kartuš hkrati. To se še bolj splača, pa še poštnine ne boste plačali. Kartuše pa lahko nekaj časa čakajo na uporabo, če so originalno zaprte.

Pazite le, da če ne uporabljate tiskalnik nekaj časa, da vsaj enkrat mesečno nekaj natisnete, ker se lahko kartuša zasuši in potem tiskalnik ne bo uporaben, saj čiščenje lahko stane več, kot nov tiskalnik. To velja seveda za originalne kot za kompatibilne kartuše.