Apartmaji Trenta v Triglavskem narodnem parku

Si morda želite aktivnega dopusta v osrčju narave, obdane z visokimi gorami. V Triglavskem narodnem parku obstajajo apartmaji Trenta, ki stojijo v osrčju tega prelepega zaščitenega parka. Poleg tega v dolini Trente teče reka Soča, ki se igra med prodniki, svež ter čist gorski zrak vam zbistri možgane ter duha. Vse naokrog lahko uživate v izjemnih in čarobnih razgledih, katere ne želiš zapustiti.

Apartmaji Trenta vam ponujajo obilico užitkov v sožitju z naravo. Pred hišo imate otroško igrišče, klopi in mize, ter parkirišče za vaše jeklene konjičke. Apartmaji Trenta so na takšni lokaciji, da nudijo izhodišča za pohodniške poti kot so soška pot in AA trail ter številne prelepe planinske poti in vrhove: Dolina sedmerih jezer, Dolič, Triglav, Prehodavci, Lepo špičje, Razor, Pihavec, Srebernjak, Kriški podi, planina Berebica in mnoge druge prekrasne poti z izjemnimi razgledi. Apartmaji Trenta imajo v bližini pestro gostilniško ponudbo z lokalnimi specialitetami, ki je oddaljena le 100m. Trgovina je od apartmaja oddaljena 1 kilometer, Informacijsko središče Triglavskega narodnega parka z muzejem in pa turističnimi informacijami prav tako en kilometer kot tudi lokalna špagetarija in pizzerija. Lahko se oglasite tudi do 500 m oddaljene ekološko turistične kmetije.

apartmaji Trenta

In kakšne so kaj cene v Apartmaji Trenta? Na voljo imate apartmaje za 2 osebi, 4-6 oseb, imajo tudi počitniško stanovanje za štiri osebe ter počitniško hišo za 5 oseb. Na voljo imate tudi brezžično omrežje ter TV. Apartma za 2 osebi stane 40€ na noč, medtem ko je naprimer za apartma do 5 oseb potrebno plačati 90€ na noč. V bližini se nahaja tudi počitniška hiša Zadnjica v kateri je minimalen čas bivanja 7 dni, notri pa so lahko 4 osebe. Nekaj metrov stran se nahaja tudi apartma Pri Cerkvi. Apartmaji Trenta so definitivno za tiste, ki si želite mirne počitnice v naravi, kjer se lahko nahodite in naužijete svežega gorskega zraka ter se potikate po najvišjih vrhovih naše lepe Slovenije.