Apartmaji Alpik – doživite alpsko pravljico v Bohinju

Nič ni lepšega, kot oddih preživet v objemu narave, daleč od mestnega vrveža in vsakdanjih skrbi. Prav to vam nudijo tudi prvovrstni apartmaji Alpik (https://alpik.si/) – čarobne alpske hišice v objemu čudovite bohinjske narave. So prava počitniška namestitev za vse tiste obiskovalce, ki cenite tradicijo in vse, kar je z njo povezano. Vse to in še več boste doživeli tudi v apartmajski hišici Alpik, ki po svojem izgledu spominja na avtohtono alpsko kočo iz katere se vije vonj po domačih jedeh božanskega okusa. V svoji notranjosti pa apartmaji Alpik skrivajo neko prav posebno toplino, ki vas bo navdušila. Lastniki pri opremljanju seveda niso pozabili niti na udobje, funkcionalnost najvišje kakovosti ter pametne bivanjske rešitve, ki bodo še dodatno popestrile vaš počitniški oddih.

Preden pa izkusite vso udobje, ki vam ga nudijo apartmaji, se odpravite raziskovati naravo ter njene čudovite kotičke. Bohinj namreč velja za kraj, kjer telo in duša postaneta eno, obiskovalci pa tako v sebi najdejo mir in nov elan. Med krošnjami veličastnih dreves, šumenjem potokov in petjem ptic se skriva tista pristna lepota, ki je ne boste našlii nikjer drugje. Želite biti eno z naravo? Potem svoje počitnice preživite v Bohinju.

apartmaji alpik

Mir, domačnost in zasebnost

Če ste si za svojo počitniško destinacijo izbrali Bohinj, potem si zagotovo želite miru in popolne sprostitve. V Bohinju in njegovi okolici lahko namreč počnete prav vse in prepričani smo, da boste težko našli destinacijo, ki na tako majhnem koščku pod soncem ponuja toliko različnih možnosti za rekreacijo in ostale dejavnosti. Ne glede na to, ali ste zagrizen športnik, adrenalinski navdušenec ali nežna umetniška duša, si boste dopustovanje v Deželi Zlatoroga zagotovo za vedno zapomnili.

Svoje počitnice pa boste še dodatno nadgradili z bivanjem v apartmajih Alpik, ki svojim gostom ponujajo domačnost in vso zasebnost, ki jo potrebujejo. Vsak apartma je namreč samostojna hišica, zgrajena iz kakovostnih naravnih materialov. Prevladujeta les in kamen, brez katerih v Alpah enostavno ne gre. Ker se nastanitev nahaja na zares odlični lokaciji v bližini Bohinjskega jezera, se boste lahko na večino izletov odpravili kar peš.

Izberite poletni počitniški paket

Bohinj je priljubljen turistični kraj vse dni v letu, še posebej obljuden pa je poleti, ko je vse zeleno, prijetne temperature pa kar vabijo, da jih preživite zunaj v naravi. Pri Alpiku so za svoje obiskovalce pripravili različne pakete doživetij, ki ustrežejo različnim okusom. Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč in se podajte na alpsko avanturo, ki je zagotovo ne boste nikoli pozabili.

bohinj

Pravljična potepanja po Bohinju

Paket, ki vključuje različne aktivnosti in raziskovanje Triglavskega nrodnega parka, spoznavanje vrhunske kulinarike in številne športne ter sprostitvene aktivnosti.,

Zlatorogovi skoki iz Bohinja

7-dnevne počitnice po Sloveniji, Italiji, Avstriji in Hrvaški. Zagotavljamo vam nepozabno doživetje.

Pravljična sprostitev v Deželi Zlatoroga

Odlična izbira za vse tiste, ki si svoje počitnice želite preživeti sproščeno in si v miru napolniti baterije.

Povezani v Bohinju

Paket za aktivne gurmane, ki vključuje obiske nagrajenih ponudnikov tradicionalne bohinjske kulinarike. Večerje v certificiranih restavracijah, pokušina vin, bogati zajtrki ter sproščanje v wellnessu – pravo doživetje za vas in vaše brbončice.

Družinsko potepanje u’konc sveta

Poletni počitniški paket, ki je primeren za družine z otroki do 15. leta starosti. Ta vključuje številne prostočasne dejavnosti, vodene aktivnosti, okusno kulinariko in bivanje v apartmajskih hiškah Alpik. Odličen način, da svojim najmlajšim približate naravo in vse njene lepote.