ALU vrata so modernega in izjemno privlačnega videza

Prenavljate stanovanje ali gradite novo hišo? Potem vas zagotovo čaka tudi odločitev o tem, kakšna (vhodna) vrata bi imeli. V poplavi ponudb, katerim smo dandanes vsi izpostavljeni je gotovo težko izbrati »prava« vrata; zato pa smo tu mi, da vam pomagamo pri odločitvi. ALU vrata za vsak dom bodo zagotovo prava izbira, saj boste z njimi zelo zadovoljni, ponašajo pa se s številnimi dobrimi lastnostmi, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

Vhodna vrata so ena izmed prvih stvari, s katerimi se sreča vsak obiskovalec. Od njih je odvisno, kakšen vtis si bo obiskovalec naredil o vas in o vašem življenju, zato je premišljena izbira vhodnih vrat zelo pomembna. Poleg varnostne in energetske zaščite je torej pomemben tudi estetski element. Tu pridejo do izraza ALU vrata, ki vam omogočajo najrazličnejše barvne dekorje in oblike, kar zagotavlja povsem individualno oblikovanost vrat po vaših željah. Ne glede na to, ali želite tradicionalen slog ali pa nekaj modernega in še ne videnega, v ponudbi ALU vrat boste našli vse to in še več.

ALU vrata

Vhodna vrata morajo zagotavljati varnost in zaščito, hkrati pa morajo biti lepega videza.

Vrata, ki človeka ne pustijo ravnodušnega

ALU vrata so najboljša izbira za vse, ki želite popestriti zunanji izgled svoje hiše in pritegniti pozornost mimoidočih. Že pogled od daleč vas bo osupnil, ko pa boste stopili bližje, boste navdušeni še nad mojstrsko narejenimi detajli in vrhunsko izdelavo vsakega milimetra vrat posebej. Gre za vrata, ki kar vabijo ljudi, da vstopijo in se pustijo presenetiti še notranjosti hiše. Seveda pa ni le eleganten videz ALU vrat tisti, ki navdušuje vse kupce; k temu pripomorejo tudi tehnične in konstrukcijske rešitve vrat, kar pa jih uvršča v sam vrh tako po stabilnosti in trpežnosti kot tudi po dolgi življenjski dobi. Investicija v ALU vrata se vam zagotovo splača, saj z njimi ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov, služila pa vam bodo kar dolgo časa.

Zakaj izbrati ravno aluminijasta vrata?

Aluminij se zelo pogosto uporablja pri sodobnih gradnjah, saj je atraktivnega in privlačnega pogleda in zato doprinese k modernejšemu videzu pročelja hiše. Vsekakor je primeren tudi za prenove objektov, saj jim doda novodoben pečat in s tem malo poživi okolico hiše. Aluminij je zelo zaželena izbira tudi zato, ker je sinonim trdnosti, dolge obstojnosti in neobčutljivosti na različne vremenske razmere, torej ima vse, kar morajo imeti kvalitetna vhodna vrata. ALU vrata imajo odlično toplotno in zvočno izolacijo, okrepljeno še s trojnim tesnjenjem, trojno zasteklitvijo in še z vmesnim izolacijskim slojem. Tovrstna vrata bi si zagotovo želel vsak, ki od vhodnih vrat pričakuje dolgoživost in trpežnost, hkrati pa dobi še vrhunski in inovativen izgled vrat.

Aluminij je že sam po sebi zelo trden in energetsko učinkovit material, za še večjo varnost pa poskrbi vsa dodatna oprema vrat, zasteklitev in različne možnosti odpiranja vrat. ALU vrata vam zagotavljajo najvišjo varnost tako pred požari kot tudi pred morebitnimi vlomilci, obenem pa ustrezajo tudi vsem ekološkim standardom, saj so razgradljiva in se jih da v celoti reciklirati. Gre za konstrukcijsko izredno stabilna vrata, možne pa so tudi prilagodljive konstrukcije, višine in širine vrat, sami pa lahko izberete tudi način oziroma smer odpiranja in zapiranja vrat, ki vam bolj ustreza. Aluminijasta vrata bodo zadovoljila vse stilske okuse, pri njihovem oblikovanju pa ni skoraj nobenih omejitev – odločite se lahko za klasiko ali ekstravaganco. Izbirate lahko med različnimi tipi dizajnov, kljukami, ročaji in držali, vse skupaj pa pomembno prispeva k funkcionalnosti vrat. Pozabavate se lahko tudi z različnimi ob- in nadsvetlobami, ki bodo v večernih urah pričarale prav posebno atmosfero. Vsaka aluminijasta vrata so torej unikat, narejen po vaših potrebah in željah.

ALU vrata

ALU vrata so zelo kvalitetna in tehnično dovršena, sestavite pa jih lahko povsem po lastnih željah.

Nakup, ki ga ne boste obžalovali

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste za neko stvar odšteli kar zajeten kupček denarja, potem pa je že zelo kmalu po nakupu prišlo do neljubih težav ali okvar izdelka. No, kaj takega, se vam pri nakupu ALU vrat ne more zgoditi. To so »večna« vrata, ki se ponašajo z dolgo življenjsko dobo in kljubujejo tudi najzahtevnejšim razmeram, vse to pa po zaslugi aluminija, ki je izredno trpežen, čvrst in obstojen, obenem pa tudi lahek. Vrata iz aluminija so tudi v celoti razgradljiva in jih lahko reciklirate. Vse to pripomore k temu, da so vrata tudi po 20-ih letih videti kot nova. Aluminijasta vrata so zelo nezahtevna za vzdrževanje – vsake toliko časa jih očistite z vlažno krpo in to je to. ALU vrata so med vsemi vrstami vrat najbolj prilagodljiva željam kupcev. Pri njihovem oblikovanju imate povsem prosto pot, vseeno pa je dobro, da se vmes posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali, da bo končni izdelek kar se da popoln.

ALU vrata so prava izbira za vse, ki želijo uživati v eleganci in izjemni trpežnosti vhodnih vrat. Izberite vrata, ki so vam najbolj všeč in tako se boste vedno z veseljem vračali domov. Morda pa se vam zaradi njih poveča tudi število obiskov, saj si bodo vsi želeli ogledati vaša vrhunsko oblikovana vrata.